maandag 22 juni 2020

Zuurstofgevende kamerplanten

Zoek naar kamer planten op de nieuwe KensaQ. Een gemakkelijke kamerplant die het ook goed doet in weinig licht en ook daar zelfs zal bloeien en bessen geven. Filtert vooral benzeen en formaldehyde uit de lucht. Gerbera (Gerbera jamesonii) Deze plant met vaak prachtig gekleurde bloemen is vooral een goede om trichloorethyleen uit de lucht te zuiveren. Verkleurde of verdorde bladeren?


Kamerplanten hebben specifieke verzorging nodig. Zo blijken kamerplanten ook te helpen tegen het zogenaamde “sick building syndroom”, waarbij een slecht binnenklimaat op kantoren werknemers letterlijk ziek kan maken. Eén kamerplant per werknemer zou klachten als droge ogen, hoofdpijn, last van de luchtwegen, duizeligheid en concentratieproblemen verhelpen. Met deze kamerplanten haal je een luchtzuiveringsinstallatie in huis.


Hoe meer planten er binnen staan, hoe beter. En ze zijn ook zeer geschikt voor je werkplek. De planten in deze top danken hun notering aan de mate waarop ze de lucht zuiveren, hoe zorgeloos ze zijn in onderhoud en hoe goed ze de lucht vochtig houden.


Meer zuurstof en schone lucht in uw werk- en leef ruimte Deze Ecoworld. Vandaag: heeft het zin om luchtzuiverende planten in je. Alle planten geven zuurstof af, maar zuurstofplanten geven het rechstreeks aan.


Zuurstofgevende waterplanten zoals waterpest, hoornbla. De kans bestaat dat het met de lucht in je. De zuurstofgevende planten vertegenwoordigen de succesformule van een vijver. Gelukkig hebben we ook een uitgebreid assortiment makkelijke kamerplanten.


Zuurstofgevende kamerplanten

Wel de lusten, niet de lasten. Planten fleuren elke huiskamer, hal of badkamer op, maar we willen er het liefst zo min mogelijk tijd aan besteden. Elke kamerplant produceert zuurstof, maar niet alle kamerplanten hebben een luchtzuiverende werking. Er is echter een groep kamerplanten waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze bijdragen aan een schonere lucht in huis. Deze planten nemen via hun bladeren schadelijke stoffen op uit de lucht.


Door meer kamerplanten in je huis en slaapkamer te plaatsen krijg je niet alleen zonder enige moeite een schoner en gezonder huis, maar het kan ook een grote impact hebben op je gezondhei je slaap, en je gevoel van welbevinden. Is je kamer vooral donker: ideale planten voor in een donker huis. Mix van trendy kamerplanten. Gemakkelijk in verzorging en. Als je moeite hebt om kamerplanten in leven te houden, moet je de graslelie in huis halen.


Supersimpel te verzorgen en zelfs je huisdieren kunnen er veilig aan knagen. Ook op veel kantoren heeft hij een plekje, want het is een veerkrachtige plant die de lucht zuivert. Je dagen doorbrengen in een (geconditioneerd) kantoorgebouw doet dat met je: ‘kantoorziekte’, noemt de wetenschap het. Door een aantal eenvoudige tips in acht te nemen, kan je er voor zorgen dat ook je kamerplanten er fris en fleurig bijstaan. Kantoorlucht zit namelijk vol ongezonde en zelfs giftige chemicaliën.


Maar voordat we daarbij aankomen neem ik je eerst even mee naar New Delhi, India. Bijna iedereen heeft hem wel eens gezien en het is een van de meest makkelijk in leven te houden kamerplanten. Maar in leven houden is natuurlijk niet hetzelfde als “mooi” houden.


Air So Pure omvat een groep luchtzuiverende planten waarvan de gezonde effecten wetenschappelijk bewezen zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts