donderdag 9 januari 2020

Wijzonol dekkend grondlak

Wijzonol dekkend grondlak

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Wijzonol verf koop je online bij Verfonline-XL. Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel.


Wijzonol dekkend grondlak

Bestel nu online tot korting ! Universele grondverf op basis van alkydhars. Bekijk alles specificaties! Hoogwaardige, goed vullende en dekkende , grondlak voor buiten op basis van alkydhars (terpentineverdunbaar).


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Deze excellente dekkende grondlak is in vrijwel alle kleuren leverbaar en geschikt voor gebruik op hout, en voorbehandeld metaal en kunststof. Hierdoor komt het eindresultaat er bijzonder fraai en strak uit te zien. Bij twee lagen kan deze grondverf tot anderhalf jaar lang overstaan (het hout beschermen zonder aflaklaag).


Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? De grondlak zorgt voor een zeer goede hechting op onbehandeld hout, voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Het is eenvoudig te verwerken en goed schuurbaar. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Professionele Grondlak met de beste dekking en vloeiing. De grondlak vormt de basis voor goed en hoogwaardig schilderwerk op houten kozijnen, ramen, deuren, gevelbetimmeringen en dergelijke. De ideale grondlak voor al uw houtwerk.


Toepassing Deze grondverf kan gebruikt worden als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor) behandeld hout, metaal en kunststof, buiten. De inhoudsmaat van 7ml is geschikt voor het gronden van tot m2. De onmisbare schakel voor extreem duurzaam schilderwerk. Het resultaat: een spiegelglad oppervlak en een ijzersterke hechting tussen ondergrond en aflak.


Kenmerken: Zeer goede hechting. Dit product is dus zowel een grondverf als een voorlak. De lak is op basis van alkydhars en is daarom geschikt om buiten te gebruiken. Met deze grondlak zorg je ervoor dat de uiteindelijke glans, nadat je de aflak hebt aangebracht, een stuk beter is.


De lak heeft een mooie vloei, is gemakkelijk te verwerken en hecht erg goed. Verder is de grondlak hoogvullend en heeft hij als eigenschap een zeer goede kantendekking te hebben. Het is de ideale universele grondlak voor buiten.


Je kunt vertrouwen op een goede hechting en perfecte dekking. Deze lak kan dus zowel gebruikt worden als grondverf en voorlak. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Deze verf kenmerkt zich door de mooie vloei en de gemakkelijke. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Wijzonol dekkend grondlak

Geschikt voor het aanbrengen op nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met grondlak ) en voor bestaand schilderwerk en voor op voorbehandeld metaal. De applicatiemethode is de kwast of met de roller.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts