donderdag 30 januari 2020

Servies 6 delig

Ontdek ons unieke assortiment serviezen. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Dit servies is gemaakt van aardewerk en het is ook nog eens vaatwasserbestendig. Deze set bestaat uit: dinerborden Ø cmdiepe borden Ø 20.


Wanneer je het te druk vindt om alleen maar bloemen op je tafel te hebben, dan kan het servies ook gecombineerd worden Brillance White.

In onze winkel in Arnhem in de 7straatjes vind je voorbeelden van deze en de andere Brilliance series. We helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale servies. Het servies is van Bone Chine porselein gemaakt. Dit porselein is spierwit en erg sterk, het kan tegen een stootje. Bovendien is het Rosenthal servies heel mooi dun afgewerkt.


De Origo-lijn is ontworpen door Alfredo Häberli. De kleurrijke streeppatronen en eenvoudige vorm zorgen voor een perfect. Koop en verkoop servies delig eenvoudig op Marktplaats.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Gloednieuw tafelservies complete sets. Het mooiste tafelservies allemaal tegen outlet prijzen.


Het grote voordeel van een serviesset is dat je verschillende stukken servies hebt van hetzelfde soort of een compleet servies. De meeste serviessets zijn gemaakt van porselein. Dit is minder kwetsbaar dan bijvoorbeeld aardewerk.


Bedenk verder met hoeveel mensen je aan tafel wilt, ga bijvoorbeeld voor een serviesset voor personen. Liever toch iets met wat meer karakter? Wij hebben een groot deel van de serviessets zelf samengestel ze zijn dus helemaal uniek! Doe dan eens gedurfd en bekijk het 24- delige serviesset van Laguna Viola eens.


De dieppaarse twee-toon kleur is heel apart, niet iets dat je elke dag zult zien. De standaard sets zijn vaak 12- delig en bestaan uit essentiële onderdelen zoals dinerborden, ontbijtborden met schaaltjes of bekers. Herman Den Blijker Herman Den Blijker serviesset - 30- delig - persoons - lichtgrijs serviesset - 30- delig - persoons - lichtgrijs serviesset - 30- delig - persoons - lichtgrijs Dit 30- delig Herman den Blijker servies is uitgevoerd in hard aardewerk. Dit 18- delige servies , geschikt voor personen, komt uit de Rose serie van Bitossi Home.


Van porselein, steengoe gehard glas tot aardewerk. Onze serviessets zijn er in diverse kleuren en materialen. Van een compleet 18- delig servies tot aan losse borden en schalen: wij hebben alles op het gebied van serviesgoed.

Ook complete serviessets om je keuken compleet te maken. Zo weet jij dat je op dagaanbiedingen altijd de beste en meest accurate deal hebt op het gebied van servies ! Servies in alle soorten en stijlen. Als je een nieuw serviesset gaat kopen, heb je veelzijdige keuzemogelijkheden in zowel materiaal, kwaliteit en uitstraling.


De keuze voor het juiste servies hangt voor een groot gedeelte af aan je wensen. Van het merk CosyTrendy. Voor een huishouden van maximaal vier personen is een serviesset 12- delig uitermate geschikt.


Zo bent u voorzien van een goede basis met vier dinerborden, vier ontbijtborden en vier kommen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts