dinsdag 21 januari 2020

Wagner pro

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Wagner Pro prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kies pro duct.


Erkende Coach en Trainer Opleidingen: gedegen vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling.

WAGNER biedt innovatieve coating technologieën voor een oppervlakte finishing met poeder en natlak coatings, verven en andere vloeibare materialen. Onze klanten uit de industrie – bouw en home improvement sector profiteren van een uitgebreide expertise, wereldwijde service en decennia aan ervaring van een van leidinggevende fabrikanten in de oppervlakte technologie markt. Perfect als u gaat verhuizen of renoveren, of uw verfprojecten graag goed wilt blijven onderhouden.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. WAGNER -Groep is marktleider in het ontwikkelen van verfspuitsystemen voor de doe-het-zelf markt alsook apparatuur voor het machinaal aanbrengen van verven, lakken en pleisters voor de professionele markt. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Ons grote gamma producten beantwoordt dus aan de noden van zowel fabrikanten, aannemers als doe-het-zelvers.

CONTROL PRO SPUITTIP 2wagner control pro spuittip 2is een spuittip voor de wagner control series 250m, 350m, 250r en 350r. U kunt kiezen uit een brede reeks aan apparaten en toebehoren. Vind altijd het juiste spuitpistool, de juiste spuittip en het optimale filter voor uw project: zowel in nieuwe als in bestaande gebouwen, binnen en buiten, en voor grote en kleine bouwlocaties.


De Control Pro 2M is een compacte airless-spuitmachine met draaggreep. Voor alle schilderwerkzaamheden van de ervaren doe-het-zelver, serviceverlener en de ZZP-er die af en toe spuitprojecten heeft. Tot minder spuitnevel bij maximale controle Find out more about.


Met zijn goede prijs-kwaliteit verhouding, kan hij gebruikt worden. Wanneer je op zoek bent naar een krachtig verfspuitsysteem voor professionele toepassingen, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een model uit de series ProjectPro of PowerPainter. Airless verfspuit Spraypack.


HEA, een revolutionair nieuwe techniek! HEA is het beste van alle technieken samen. De wagner hea control pro 250r (kunststof versie op een standaard) van de “high efficiency airless” control serie, samengevat hea. Hierdoor spuit je strakkere banen en komt de verf niet op plekken waar je juist geen verf wilt.


Dit verfspuitsysteem bestaat uit een combinatie van een compacte verfspuit met een krachtige verfpomp. Wij bieden producten en diensten aan op het gebied van voor- en oppervlaktebehandeling, lijm- en kitapplicaties. SFPro 2-in-One compact sprayer offering exceptional value and versatility!

Learn More Flexio 9Need to paint? Get spraying, just like The Blockheads! A complete range of accessories and spare items are held in stock for immediate delivery, all at prices well below what other airless systems ask. We stock spray tips in ten sizes giving the ability to use your Project Pro in a wide range of applications using a variety of coatings in a cost effective manner.


Dit hoogwaardige luchtdichte verfpistool is licht van gewicht, waarvan de ergonomische handgreep en extra lichte twee-vinger-trekker zorgen voor een optimaal bedieningscomfort. Deze houder is eenvoudig zelf te vervangen en makkelijk schoon te maken. Kortomet deze spuittiphouderset zorg je voor een perfecte plaatsing van alle HEA TIP-spuitkoppen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts