woensdag 15 januari 2020

Wereldkaart kurk

Wereldkaart kurk

Groot aanbod Prikborden op voorraad. Koop direct online in onze shop! Snelle levering en topservice. Nederlan Europa en de wereld. Vind wereldkaart prikbord het nu op Kensaq.


Een webshop die je wel meer dan UNIEKE wereldkaarten , maar ook een uitgebreid assortiment landkaarten en stadskaarten te koop aanbiedt: Wereldkaarten. Een wereldkaart aan de muur is een van de laatste woontrends. Naast dat het een rustieke uitstraling heeft, kun je met kurk gemakkelijk aangeven waar je geweest bent of waar je nog graag heen wilt gaan. Op een wereldkaart kurk prik je gemakkelijk vlaggetjes die aangeven waar je bent geweest.


KurkKurk prikbord WERELDKAART - houten lijst - x cm. Gekleurde wereldkaart met houten lijst. Compleet met bevestigingsmaterialen.


Wereldkaart kurk

Houd je (toekomstige) reizen ook thuis in leven met deze kurken wereldkaart van Luckies. Markeer met de meegeleverde pins alle plekke die je hebt gezien of nog wilt zien. De kurken wereldkaart wordt geleverd in een mooie doos en is mede daarom een ideaal cadeau voor je vriend die net een wereldreis heeft gemaakt. Omdat hij te druk zal zijn met prikken hoef je niet naar al die jaloersmakende verhalen te luisteren.


De kurk prikbord is hét ideale cadeau voor iemand die lang op reis is geweest of gaat! Kijk vooral in onze vakantie categorie voor alle gadgets die jij kunt gebruiken tijdens je vakantie. Deze wereldkaart op kurk is niet alleen leuk voor aan je eigen muur, maar ook een mooi cadeau om weg te geven.


Wereldkaart kurk

Geef deze bijvoorbeeld cadeau aan een vriend die net terug is van een lange reis! Ga aan de slag in onze Online Editor om een wereldkaart op kurk te maken! Een super mooie, kurken , zelfklevende wereldkaart. Het perfecte cadeau voor iemand die van reizen houd!


Er worden zwarte pinnetjes bijgelever maar deze hebben een vrij dik bolletje waardoor het op sommige plekken wat krap word. Leuk alternatief hiervoor zijn kopspelden. Profiteer van deze aanbieding!


Betaal niet teveel voor Persoonlijke wereldkaart en bespaar tijd! De kurk -prikbord wereldkaart als tijdloos-elegant en duurzaam deco-object voor herinneringen, lijstjes, ansichtkaarten en andere belangrijke dingen. De wereldkaart is gemaakt van kurk en wordt in losse delen geleverd.


Zo kun jij zelf bepalen hoe groot je de wereldkaart maakt. Met de zelfklevende achterkant is de kaart gemakkelijk aan de wand te bevestigen. De bijgeleverde vlaggetjes zorgen ervoor dat je gelijk aan de slag kunt met het plannen van je trip.


Eindelijk kan je weer geoorloofd creatief met kurk zijn. Plak je de wereld zoals we deze kennen? Of ga je voor een vertekend kaartbeeld? Toffe wereldkaart , mooier dan van die kleurrijke kaarten. Van scratch map tot grote wereldkaart , bij Ikwilmeerreizen.


Op werkdagen voor 20:besteld = morgen in huis. Kurk prikbord wereldkaart - x cm. Kurk is wel dunner dan verwacht maar stevig genoeg.


Bruin gegarandeerd het grootste assortiment in kurk vindt u op kurk24.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts