donderdag 9 januari 2020

Voegcement voor buiten

Alles voor de tuinI Tuintegels! De voegmortel is eenvoudig te verwerken en wordt kant-en-klaar geleverd. De mortel is geschikt voor nagenoeg alle voorkomende metselstenen.


Ook kunt u de Beamix voegmortel toepassen bij het voegen van glazen. Hoveniers Voegmortel Elastic Product Simson Hoveniers Voegmortel Fijn Elastic is een gebruiksklare, drainerende en blijvend flexibele voegmortel voor het voegen van diverse soorten bestratingen die worden blootgesteld aan lichte belasting.

De Voegmortel Fijn Elastic is bijzonder geschikt voor het voegen van keramische tegelvloeren. Voor vloeren en muren, zowel binnen als buiten. De flexibiliteit van de voeg kan verhoogd worden met Knauf Elast. Conform de Europese klasse CG1.


Naast voegsel voor binnen verkopen we ook voegmiddel voor buiten. Waar voegmiddel voor binnen is opgebouwd uit zan bestaat voegmortel vooral uit beton. Hierdoor is het voegsel sterker en beter bestemd tegen lage temperaturen.


Bovendien kan onkruid moeilijker aarden in beton, waardoor je tuintegels minder snel scheuren vertonen.

Voor een klassieke kleur meng je één deel witte cement met deel schepkalk en zes delen scherp zand. Je kunt kiezen tussen drie zandsoorten, naargelang de tint die je wenst. Rijnzand geeft een grijze kleur, duinenzand een crème kleur en wit zand een bleke witachtige kleur. Voor een gekleurde voeg werk je beter met een kant-en-klare voegmortel. Voegmortel voor keramische tegels en grès op wand en muur zowel binnen als buiten.


Geschikt voor voegen van tot 4mm. Deze voegmortel is gebruiksklaar en drainerend en daardoor geschikt voor het voegen van diverse soorten bestratingen die worden blootgesteld aan lichte (verkeers)belasting. Ten eerste wordt de muur beschermd tegen het insijpelen van water, wat de muur kan beschadigen.


Ten tweede is de muur stabieler en heeft het een hogere weerstand. Hieronder staat stap voor stap beschreven hoe u een muur kunt voegen met voegmortel, en in de instructievideo krijgt u een korte uitleg hoe het voegen in de praktijk gaat. Dus voor uw sierbestrating, tuintegels, terrastegels, stenen, keramische tegels, natuursteen, opsluitbanden, trapelementen, vijverranden, opsluiten van drainage roosters, klinkers of andere verharding gebruik de voegmortel van voegmortel. Deze watervaste taai-elastische voegmortel wordt gebruikt voor voegen van 2-mm. Binnen en buiten te gebruiken.


Geobi is een voegmateriaal dat met name gebruikt wordt voor Geopietra Steenstrips. Het product kan ook voor andere Steenstrips bijvoorbeeld van Natuursteen worden toegepast. Geobi bestaat uit componenten ( voegcement en een korrel – verkrijgbaar in fijne en grove structuur) en is leverbaar in verschillende kleuren.

In onze nieuwsbrief vind je alles over onze nieuwste producten. Verhindert de vorming van vuilafzetting. Geregeld vind je hier ook informatie over events die wij organiseren en geven wij altijd handige projecttips! Download nu ook de officiële HORNBACH app voor iOs en Android.


In ons assortiment bieden wij een ruime keuze voor terras of oprit voor normaal verkeer. Van normale voegen tot smalle voegen. Voor alle soorten bestrating, tot aan keramische tegels. Voegmortel om uw natuurstenen en keramische tegels te voegen koopt u snel, veilig en goedkoop online bij Tegelarena.


Voegen in tegelwerk vormen een belangrijk aspect. Zowel technisch als esthetisch. Een goede afwerking is noodzakelijk om tegelwerk duurzaam te maken. Ons assortiment bevat voegmortels voor zowel binnen- als buitenwerk en voor vloeren en wanden.


Af te stemmen op tegelsoort en voegbreedte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts