donderdag 7 mei 2020

Verduisterende raamfolie kinderkamer

Verduisterende raamfolie kinderkamer

In groot en klein formaat. Ruim assortiment kinderkamers. Bekijk ons gehele woonaccessoires ssortiment online. Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven.


Verduisterende raamfolie kinderkamer

Kies voor een standaard kleur (zwart, bruin) of neem juist een felle kleur. Felle kleuren doen het altijd goed in de kinderkamer. Maar bedenk wel: hoe lichter het rolgordijn, hoe meer licht het rolgordijn doorlaat. Heb je last van hitte in de zomer, dan is zonwerende raamfolie misschien een goed idee. Die houdt een groot deel van de hitte van zonnestralen tegen.


Bedenk wel dat je daardoor in de winter ook minder profijt hebt van de zonnewarmte. Wil je dat er helemaal geen licht meer door de ramen komt? Last van te veel zon in de kinderkamer ? Verkrijgbaar bij de kinderveiligheidswinkel. Dit is een gezandstraalde raamfolie met print erop. Het gezandstraalde raamfolie heeft als specificatie dat het wél licht doorlaat, maar weinig zicht.


Of u nu meer privacy wilt of gewoon een vrolijke decoratie, met zelfklevende raamfolie kunt u alle kanten op. Uw ramen of spiegels zullen een prachtig zandstraaleffect krijgen. Raamfolie voor de kinderkamer. Ook wel genoemd: glass etch folie, mat-etch folie, frosted folie, etched glass folie, melkglas folie of zandstraal effect raamfolie.


Kinderkamer verduisteren met gordijnen. Je kunt de kinderkamer verduisteren met rolgordijnen, maar je kunt ook kiezen voor het normale model gordijn. Op viavtwonen vind je kant-en-klaar gordijnen die verduisterend werken. Leuke kleuren zoals knal roze, knal blauw en fel roo zullen leven brengen in de kinderkamer.


Verduisterende raamfolie kinderkamer

Je kent het wel, van die grijze raamfolie voor extra privacy. Ook voor een kinderkamer kan dit handig zijn. Vooral als de slaapkamer aan de wegkant zit. Tegenwoordig zijn er diverse vrolijke raamfolies verkrijgbaar, bij Atelier Rosa Lyne bijvoorbeeld.


Daar verkopen ze raamfolie met speelse motieven. Van vogels, bloemen tot teksten. Op zoek naar verduisterend raamfolie ? Ben je op zoek naar folie dat geen licht doorlaat zodat het dag en nacht donker blijft?


Wij bieden twee soorten verduisteringsfolie aan. Het Aslan DFPverduisterende folie heeft een transmissie licht van bij lichte bewolking. Bij dit verduisterende raamfolie zul je dus bij daglicht wel iets licht zien.


U hoeft dus geen hele meters af te nemen. Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Naast raamfolie bestaat er ook nog plakfolie.


Plakfolie is een soort stickerfolie. Het folie kan allerlei motiefjes bevatten en is over het algemeen niet doorzichtig. Wil je plakfolie op je ramen plaken om je kamer te verduisteren?


De zon kan het folie namelijk zo ernstig verhitten dat je ruiten er spontaan van gaan barsten. Het verduisterende folie zorgt er voor dat het raam 1 verduisterend is en zal dus geen licht meer doorlaten. Wanneer u op zoek bent naar verduisterende raamfolie dan bent u bij Zonwerendefolie. Dit raamfolie is aan de plakzijde zwart van kleur en aan de andere zijde wit van kleur. Ons assortiment verduisterende raamfolie is gunstig in zowel prijs als kwaliteit.


De gekleurde raamfolie en de zonwerende folie uit onze webshop hebben beide een verduisterende werking. Als je je bedenkt dat verduisterende gordijnen altijd nog wel ergens kieren, en er in dat geval tóch daglicht of zonlicht naar binnen komt, dan is verduisterend kleeffolie misschien nog wel een betere optie. En je betaald nooit teveel want wij snijden het folie voor jou op maat! Een hele rol raamfolie is namelijk wel tot meter.


Op deze pagina vindt u ons aanbod verduisterende gordijnen voor de babykamer of voor de kinderkamer. Net als voor alle andere gordijnen, geldt voor deze gordijnen dat de ze gratis voor u op maat gemaakt worden. Verduisterende gordijnen voor de babykamer of kinderkamer.


Is de totaalprijs hoger dan €100? Dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Zo wordt het zomers minder warm in huis. Bij Praxis kun je nu ook deze zonwerende raamfolie op maat kopen!


Met raamfolie creëer je meer privacy zonder dat je de gordijnen dicht moet houden. De verschillende type glasfolies hebben verschillende doelen, zo gaat zonwerend folie felle zonnestralen tegen, melkglas raamfolie gaat inkijk tegen en verduisterende raamfolie zorgt voor een donkere ruimte. Let voor aanschaf op de bevestiging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts