woensdag 6 mei 2020

Zwart servies

Van basic vazen tot speciaal geproduceerde artikelen voor onze klanten. Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Kies uit 1producten vanaf € 50.

Een zwart servies is onconventioneel en gewaag maar tegelijkertijd ook ontzettend stijlvol. Als je een feestelijke tafeldecoratie wilt creëren, dan is een zwart gouden serviesset misschien wel iets voor jou. Of je nou op zoek bent naar een vierkant zwart servies of ron zwart servies vind je hier in allerlei vormen en maten.


Zwart servies is stijlvol en ook tijdloos! Er zijn vele soorten zwart servies , qua vorm en materiaal. Het sterkste materiaal is porselein, dit is op hoge temperatuur meerdere malen gebakken.


Als ondernemer kunt u zwart horeca servies gemakkelijk online bestellen en gebruik maken van de uitgebreide service van Cookinglife.

Heeft u een serviesset gevonden die past bij uw persoonlijke huisstijl? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een flinke volumekorting als u in grotere aantallen bestelt. Van het merk CosyTrendy. Het is afgewerkt met een reactief glazuur, waardoor het extra glans krijgt. Deze geglazuurde laag heeft verschillende tinten, waardoor ieder onderdeel er anders uitziet en hierdoor uniek is.


Een schaaltje uit de servies serie Porto, in de kleur zwart. Bekijk meer ideeën over Zwart wit, Zwart en. In mijn servies kast vindt je voornamelijk het witte servies Tric van Arzberg. Een mooi strak servies en eigenlijk kan je niet mis met dit servies.


Maar het lijkt mij ook wel wat om dit jaar eens een tafel te dekken met zwart servies. Geen weelderige vorm of overvloed aan motieven voor Serena, maar eenkleurige effen modellen die kalmte, sereniteit uitstralen. CREATABLE combi- servies , aardewerk, 16-delig, mat- zwart kopen in de online shop van OTTO. Servies Dutch Rose porselein zwart wit. Betalen kan in één keer of in termijnen.


Dit bord is zwart van kleur en heeft een diameter van centimeter. Daarnaast is het dinerbord perfect om te gebruiken voor zowel een formeel of informeerl diner.

Vandaag besteld = Morgen in huis! Bestel hier de mooiste Zwarte serviezen. Koop van onze populairste lepel servies , kit keuken, doos bestek, set lepel artikelen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.


Wie kent het achthoekige zwarte servies Octime niet. Deze gedateerde serviezen zijn veelvuldig op sites als marktplaats te koop. Wilt u echter een eigentijds elegant zwart. Toen ik dacht aan zwart wit servies dacht ik alleen aan saaie strepen waar eigenlijk niks leuks aan is. Maar niks is minder waar, want zwart en wit kan je namelijk ook terug laten komen in leuke patronen of afbeelding.


Het handigst aan servies is dat het helemaal niet hoef te passen bij je interieur. Want het zit de rest van de dag toch opgesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts