maandag 18 mei 2020

Vazen voor vensterbank

Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Van basic vazen tot speciaal geproduceerde artikelen voor onze klanten. Ontdek ons unieke assortiment vazen.


Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Deze vaas in de vorm van een oude wijnfles doet het in elke vensterbank goed.

Hij is groot dus neemt meteen al een boel zicht weg en is tegelijk erg decoratief. In het kader van de naderende verhuizing ben ik op zoek gegaan naar leuke ideeën voor vensterbank decoratie. Een vensterbank lijkt al snel rommelig als je té veel, of niet op elkaar afgestemde, spullen bij elkaar zet. Om het helemaal rustig te houden kun je natuurlijk voldoen met één imposante vaas , maar het moet ook bij je interieur passen.


Kies voor één kleur in de vensterbank. Door vazen , potten, bloemen of kaarsen in één en dezelfde kleur te kiezen, creëer je rust. Wanneer je vensterbank zelf een kek kleurtje heeft, kun je juist accessoires in die kleur hierop plaatsen. Zo oogt het geheel niet te druk.


Een vensterbank is natuurlijk de ideale plek voor het plaatsen van kaarsen, planten of andere leuke accessoires om meer sfeer in je huis te brengen.

Valkuil is wel dat je vensterbank daardoor snel kan veranderen in een verzamelplek van prularia. Wij geven je graag inspiratie en tips voor het stylen van je vensterbank. Bekijk het bord Vensterbank decoratie van heidiemoerland op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Vensterbank , Decoratie en Vensterbank decor. Voor een bos bloemen heb je natuurlijk een vaas nodig.


In een grote bloemenvaas zet je het liefst een prachtig boeket, maar vazen en kruiken zijn ook zeer decoratief zonder bloemen erin. Of wat dacht je van een hoge vaas van glas met bijvoorbeeld een siertak of bloesemtak? Een vaas van steen kan ook prima gevuld met een (hang)plant. Of zet twee mooie vazen op je vensterbank.


Je kunt één kleur maar ook meerdere kleuren gebruiken. Vind je een vaas met inhoud toch mooier? Zet er echte bloemen of kunstbloemen in. Zomaar eentje of een heleboel! Je kunt je vaas ook leuk vullen met een laagje zand en wat schelpjes er in.


De bank kleed je aan met een plai sierkussens en kussens, voor je eigen comfort en de styling. Vazen en potten: voordelig en in allerlei stijlen. Bij Kwantum vind je vazen en potten in allerlei groottes, stijlen en kleuren.


Kijk bijvoorbeeld naar onze keramieken vazen , die passen bij een landelijke of sfeervolle inrichting.

Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een mooie glazen pot of vaas. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.


Vergelijk Vazen Voor Vensterbank online bij LionsHome. Dit verklaart meteen ook waarom het zo genoemd is. Maar tegenwoordig is het vooral ook een plekje, waar je leuke decoratie objecten op kunt plaatsen. Natuurlijk is het ook afhankelijk van welke ruimte het is en hoe groot de vensterbank is.


Voor elk formaat en voor elke ruimte zijn er verschillende decoratie ideeën mogelijk. Vazen kun je prima als stijlobject in de vensterbank zetten. En dan hoeven er niet eens bloemen in.


Daarnaast kun je vazen mooi groeperen, zeker als je een paar in dezelfde kleurtinten bij elkaar zet. Varieer dan wel met diverse vormen en maten, zodat het geheel niet saai wordt. Durf ook eens te kiezen voor wat grotere accessoires zoals een xxl vaas , grote kaarsenhouders of een grote plantenpot met plant. Hiermee zorg je voor een eye-catcher op de vensterbank waar je ogen direct naartoe worden getrokken. Twee hoge ovale grijze vazen , perfect voor vensterbanken.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Soms is een kleine ingreep voldoende om van de vensterbank of raam een blikvanger te maken. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Een mooie stoel of geweldige tweezitter tegenover de ramen zorgen voor een indrukwekkend accent en laten de ramen nog beter uitkomen.


Shop hier de leukste planten voor op de vensterbank. Tenslotte vinden wij het vaak ook erg mooi als de vensterbank een ombouw heeft waardoor je de radiatoren niet ziet. Of je kiest voor een radiator die gezien mag worden, zoals deze mooie zwarte!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts