donderdag 14 mei 2020

Tuinset beton

Alles uit voorraad leverbaar! Tuinsets: Vraag uw korting aan. Koop nu een tuinset al vanaf € 99! Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd!


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!

Deze comfortabele tuinset bestaat uit vier Santos tuinstoelen en een Gabriel tuintafel van 150xcm. De Santos verstelbare tuinstoel is een heerlijke relaxte stoel. Zo kun je heerlijk actief aan een tafel zitten met deze, maar ook heerlijk onderuit zitten en genieten van een goed boek in de zon. Het minimalistische design en de karakteristieke betonuitstraling zetten je op het verkeerde been: deze tuinset van Net-Echt is oersterk maar licht van gewicht. Restaurants en strandtenten plaatsen zelfs hele loungehoeken en hoekbanken van beton waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en een hele dag met elkaar kunnen doorbrengen.


Zoals u hoort zijn de betonnen meubels helemaal trendy en kunt u eindeloos variëren, wees creatief en gebruik uw fantasie en zult zien hoeveel mogelijkheden beton heeft. Beton is ook zeer eenvoudig te onderhouden en gemakkelijk te reinigen. Kleine beschadigingen aan het product kunnen eenvoudig in korte tijd met een reparatieset voor beton worden gerepareerd.


Deze en andere eigenschappen van het materiaal zorgen ervoor dat meubels gemaakt van beton een zeer lange levensduur hebben een een leven lang mee kunnen.

Wij maken tuinsets van massief beton met stalen onderstellen. Koop hem nu voor €74deze betonnen meubelset is een echte blikvanger in elke omgeving. Hij zal ongetwijfeld de sfeer in j. De Net-Echt tuinmeubelen met beton uitstraling zijn bedoeld om het levensgenieters gemakkelijk te maken.


Kies uit 6producten vanaf € 696. Bekijk ons gehele tuinmeubelen assortiment online. Deze betonnen meubelset is een echte blikvanger in elke omgeving. Het natuurlijke materiaal zorgt voor een.


Het is een geweldige decoratieve toevoeging voor je huis of buitenruimte. Deze unieke set geeft je een aangename plaats om een heerlijk diner te hebben, of om gewoon een middagje in de zon te genieten met familie en vrienden. Hij is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Vidaxl tuinset beton delig. Met een dining set wordt het pas echt genieten in de tuin Groot assortiment high dining en low dining Ook leverbaar in wicker Online bekijken én direct.


Beton is een samenstelling van zan cement, grind en andere hulpstoffen. Er wordt een versteviging van betonijzer en polyestervezel aangebracht. Het tafelblad wordt contra gestort zodat een gladde en vlakke toplaag ontstaat. De betonspecie wordt gestort in een houten bekisting.


Om het beton goed te verdichten wordt de mal op een trilbank gelegd. U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

In de tuin (of binnen) wil je een meubel hebben staan die precies voldoet aan jouw wensen als het gaat om materiaalkeuze, afmetingen en design. Daarom kan je bij ons eindeloos combinaties maken tussen onderstellen, bladen en zitmeubelen. Zodoende ontwerp je je eigen unieke tuinset. Het Nederlandse designlabel Net Echt ontwerpt al jaar betonlook meubelen voor architecten en bedrijven over de hele wereld. Nu bedienen ze ook de particulier met hun exclusieve design tuinmeubels die eruitzien alsof ze van beton zijn gemaakt.


Licht van gewicht, duurzaam en sterk. Met de tuinset Nantes ben je direct voorzien van een complete set om zomers intensief gebruik van te maken. Tuinmeubels met een betonlook die vocht- en vuilafstotend zijn. Van relaxen in de zon tot lunchen en dineren in de buitenlucht, de tuin kan gemakkelijk het verlengstuk van je woning worden.


Het enige dat je hoeft te doen, is voor jezelf een weerbestendige tuinset van hoge kwaliteit aanschaffen. Het inrichten van je tuin draait om geschikte materialen. Beton is immers uitstekend opgewassen tegen de meest extreme weerelementen.


Het comfort van een beton tuinbank. In de praktijk valt dat echter reuze mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts