vrijdag 22 mei 2020

Zonscreen

De kap van uw nieuwe zonnescreen bestaat uit aluminium onderdelen. De keuze voor een ronde of een afgeschuinde kast is puur smaak! De prijs en kwaliteit zijn bij beiden top.


Zonwering screens met een lange levensduur en voorzien van jaar garantie bestelt u snel en eenvoudig online bij een specialist in de buurt. Gegarandeerd de laagste prijzen. In stappen online bestellen.

Topkwaliteit met Swela doek en Somfy motoren. Er zijn meerdere zonnescreen specialisten werkzaam in uw regio. Sterker nog, waarschijnlijk zijn deze specialisten niet eens op één hand te tellen. Sunscreens voor een optimale filtering van zonlicht en warmte.


Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres! Screens op maat bestellen vanaf € 700. Zorg voor een heerlijk koel huis. Beste klant, welkom op onze website!

Wij wensen u prettige feestdagen. Alle orders worden normaal. Voor al uw screens bent u bij zonnerij op het juiste adres! Wanneer u ervoor kiest uw zonnescreen (s) te bestellen bij de Zonnerij. Een zonscreen is de ideale buitenzonwering!


Je kunt de zonscreens direct online bij ons bestellen. Wij bieden diverse types waar je uit kunt kiezen. Je kunt kiezen voor onze standaard zonscreens maar je kunt er ook voor kiezen om een windvaste zonscreen of een inbouw zonscreen bij ons te bestellen. Ontvang onze aanbiedingen en acties.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Multilogo Stores levert alweer jaar onder andere onder de naam Zonweringtekoop. Altijd de laagste prijzen en de snelste levering.


Bereken meteen online de prijs van je screen! We geloven in de efficiency van online zakendoen. Zonnescreens houden het huis koel op warme dagen: de zon blijft buiten terwijl jij je uitzicht behoudt.


Vele extra opties mogelijk. Bandopwinders, oogwindwerken, draaistangen en meer. U hebt de keuze uit een aantal soorten bedieningen die u bij zonnescreens kunt laten monteren.

Standaard zit er een handmatige bedingen bij het systeem, dit is een draai ijzer of een band. Wilt u wat meer luxe, dan kunt u ook kiezen voor een elektromotor die bediend wordt met een knop aan de wand. De totaalprijs voor screens zijn voornamelijk afhankelijk van het type zonnescreen , de grootte en de bediening. Voor een zonnescreen van bij centimeter met een handslinger moet u rekening houden met een gemiddelde aanschafprijs van €23- exclusief montage.


Het monteren kost gemiddeld €5- tot €15- per zonnescreen. Zonwering op maat bij GAMMA voor knikarm- en uitvalschermen, rolluiken, markiezen en screens. Of bekijk onze standaardmaten knikarmschermen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts