maandag 20 april 2020

Verweerde bumpers zwart maken

Alle Bumpers voor alle merken! Zoek de goedkoopste online met uw kenteken. Meer dan miljoen auto onderdelen. Vind de geschikte onderdelen met je kenteken! De Goedkoopste zoeken op kenteken!

Voordelig bij MijnAutoOnderdelen! Zoek 2ehands bumpers en andere autoonderdelen. Gratis en vrijblijvend nieuwe en tweedehands auto-onderdelen zoeken. Boek uw Hotel in Marken online. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Weet je niet precies hoe je te werk moet gaan? Geen zorgen, wij leggen het je haarfijn uit.

Een bumper zwart maken heeft een dubbele functie: Het haalt het de oorspronkelijke kleur van je bumper weer naar voren. En het brengt een extra laagje op de bumper aan, die bescherming biedt. Er zijn verschillende manieren om je verweerde bumpers nieuw leven te brengen. Dit artikel helpt je verkleurde onbespoten zwarte bumpers en andere kunststof onderdelen weer terug diep zwart te maken.


Eerst schoonmaken dan zwart maken. Door middel van een verfbrander de weekmakers weer terughalen, hierdoor word de bumper weer zwart. Opnieuw zwart maken bumpers , kan dat? Solution Finish Black Trim Restorer is een redelijk nieuw product in Nederlan en daarom is het wel zo handig om even uit te leggen wat het nou eigenlijk is, hoe het werkt en hoe jij er het meeste uit haalt.


Wij leggen graag uit hoe jij die grijze, verweerde bumpers weer zo goed als nieuw kunt maken. Als je de bumpers insmeert met een beetje ongekookte rauwe lijnolie, dan worden ze weer mooi zwart. Waarschijnlijk is het wel bij een goede schilder te koop. Niet te veel op een doekje en goed verdelen en inwrijven.


Je kan je bumpers weer mooi zwart krijgen door ze even te verwarmen met een verfbrander. Hierdoor blijven ze langer zwart dan met smeermiddeltjes. Niet te lang op plek blijven hangen maar rustig heen en weer gaan.

En voorzichtig bij de randen langs de lampen. De bumpers verbleken door kleine haarscheurtjes. Nou heb ik dat nooit eerder gedaan en heb nog geen spullen er voor (zie online veel uiteenlopende verhalen, van kwasten tot doek en soms zelf een speciale spons). Grijze of zwarte bumpers , stootlijsten en spiegelkappen kunnen in de loop der jaren lelijk verkleuren en dof worden. Polytrol is een goed renovatiemiddel om hopeloos verkleurd plastic, rubbers en de kunststof aan de buitenkant van je auto weer mooi te krijgen én blijvend mooi te houden.


Maar voor diegegen die een goede oplossing willen ,en graag blijvend zwarte bumpers willen is de oplossing erg simpel. Om de vlekken eruit te halen maken we gebruik van de melamine spons. Spuit wat Total Wipe Out op de spons en maak lange halen (van voor naar achter) over het rubber. De lange halen laten een mooi uniform resultaat achter op het rubber. Hoe we ze weer mooi zwart maken lees je hieronder.


Zijn je rubber alleen maar licht. De Cartec Velgen reiniger verwijdert moeiteloos de zwarte remstof en het straatvuil van uw velgen, zelfs als deze sterk verontreinigd zijn! Cartec Vinyl De Cartec Vinyl is een siliconenhoudend reiniging- en beschermingsmiddel. Het geeft aan kunststof bumpers , banden en spiegels een nieuw uiterlijk. Maar als je dat nooit eerder gedaan hebt eerst even oefenen op een oud stuk plastic.


Verwarmen Tot het weer mooi zwart wordt en dan ook direct stoppen. Anders krijgt het ook een andere vorm en dat wil je niet ga ik vanuit. Heb het wel eens gedaan met de bumpers van een Twingo maar is redelijk risicovol.


Ook alle kunsstofdelen en deurgrepen van onze Focus gedaan in die periode, ook nog steeds zo zwart , buurman heeft het geprobeerd op zijn bumpers van zijn Volvo V7 deze hadden behandelingen nodig om weer op kleur te komen, maar ook nog steeds netjes zwart. Verweerde bumpers en sierlijsten opknappen. Als jij een auto koopt dan wil het oog ook wat. Of als jij jouw auto gewassen hebt dan kan een glimmende bumper echt het verschil maken. Hou kun je jouw auto bumper zwart maken en opfrissen en kleine krasjes verwijderen zonder dat je een berg geld kwijt bent aan spuitkosten?


Er zijn tegenwoordig veel middeltjes op de markt om bumpers op te poetsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts