vrijdag 17 april 2020

Textielbehang

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Behang tegen de laagste prijzen. Ook kunnen de vezels (deels) synthetisch zijn.


Deze vezels zijn vastgeplakt op een onderlaag van papier of vlies.

Met textielbehang creëer je een unieke, warme en modieuze sfeer in huis dankzij de uiterst decoratieve uitstraling. Je kunt gemakkelijk een bijzondere en warme sfeer creëren met textielbehang. Het bijkomende nadeel van deze fantastische uitstraling is het kostenplaatje. Geraffineer stijlvol en naturel.


De natuurlijke textielvezels waaruit textielbehang wordt vervaardig zijn onder andere wol, linnen, katoen en zijde. Ook kan textielbehang gemaakt worden met synthetische vezels. Textielbehang is namelijk behoorlijk geprijsd.

Deze soorten behang zijn uiterst decoratief en geven een warme uitstraling aan het interieur. Het eerste nadeel is de hogere prijs van het behang. Daarnaast trekt textielbehang veel stof aan. Als je last hebt van een allergie of slecht tegen stof kunt dan kun je beter niet kiezen voor deze soort. Groot assortiment Snelle levering Scherpe prijzen Veilig betalen met iDeal Bezoek ook onze showroom!


Met de speciale textielbehanglijm smeer je de muur in en breng je het textielbehang tegen de wand aan. Meld je gratis aan op de website als behanger als je opdrachten wil binnen halen. Een decoratief, op papier of crêpepapier geplakt textiel-wandbekleding, gemaakt van natuurlijke of synthetische vezel. Bekijk hier onze behang collectie.


Zelfs voor meervoudig gebruik. Mogelijkheden: Ieder gewenst formaat ( vanaf m). Zonder enige plakervaring aan te brengen. Bestel eenvoudig online, inclusief levering aan jou of jouw klant.


Van luxe woonaccessoires zoals opgezette dieren en luxe meubelen tot prachtige verlichting en een. Patronen in de stof zijn mogelijk.

Dit gebeurt vaak door flockage, waarbij de vezels die het motief vormen met hitte en druktechnieken op het textiel worden aangebracht. Alle soorten behang zoals vliesbehang, renovlies, vinylbehang en fotobehang met hun voor- en nadelen vind je hier. Het TBioactive textielbehang neemt geur­moleculen, schadelijke stoffen en milieu­gevaarlijke stoffen zoals formaldehyde, ammoniak en nicotine op en zetten dat vervolgens om in natuurlijke, niet-giftige stoffen. Lijkt op een soort vloerbedekking, maar dan voor op muren. De vezels worden op de onderlaag van het textielbehang bevestigd.


Het weefsel voor DESIMA textielbehang wordt vervaardigd op hyper­moderne jaquard­weefmachines. DESIMA textiel behang ondergaat voordat het de fabriek verlaat altijd een nauwgezette kwaliteits­controle. Vinylbehang is een behangsoort waarvan de toplaag of het gehele behang uit vinyl bestaat. Meestal wordt het gebruikt met papier onderlaag.


Dit vliesbehang is zeer eenvoudig, schoon en snel te verwerken. Dat komt omdat je bij het verwerken van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts