vrijdag 10 april 2020

Vaas 50 cm

Van Beginner tot de Serieuze Visser. Conische bloemenvaas van doorzichtig glas met een hoogte van cm. Vaas recycle - helder - cm. Deze smalle vaas is een echte eyecatcher in jouw huis.


De diameter van de vaas is 1cm.

Resultaten van zoekmachines! Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Waar vind ik gratis producten?


Op Marktplaats Gratis vind je een overzicht van alle gratis producten. Voor een bos bloemen heb je natuurlijk een vaas nodig. In een grote bloemenvaas zet je het liefst een prachtig boeket, maar vazen en kruiken zijn ook zeer decoratief zonder bloemen erin. Of wat dacht je van een hoge vaas van glas met bijvoorbeeld een siertak of bloesemtak?


Een vaas van steen kan ook prima gevuld met een (hang)plant.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Met een mooie vaas of schaal van glas, keramiek of terracotta creëer je een sfeervolle look.


Ook handig om als windlicht te gebruiken. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Kies uit 8producten vanaf € 30. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.


Ontdek ons unieke assortiment vazen. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. De vaas is gemaakt van 1 gerecycled glas en dat geeft een natuurlijke en speelse uitstraling in combinatie met de groene kleur overloop.


Deze prachtige vaas op een metalen standaard is een eyecatcher voor elk interieur. De Dubai is door onze eigen designers ontworpen en beschikbaar in drie maten. Dit is de middelste variant van cm.


Het glas is voorzien van een geslepen rand. Het is leuk om dit aan ieder seizoen aan te passen. In de herfst zet je er bijvoorbeeld takken in met rode besjes eraan.

Zo heb je iedere keer weer een nieuwe eyecatcher in huis. Deze vaas is gemaakt van 1 ECO glas en heeft een hoogte van cm. Vazen en potten: voordelig en in allerlei stijlen. Bij Kwantum vind je vazen en potten in allerlei groottes, stijlen en kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar onze keramieken vazen , die passen bij een landelijke of sfeervolle inrichting.


Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een mooie glazen pot of vaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts