woensdag 22 april 2020

Theeglazen riviera maison

Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Laat je inspireren door het aanbod. Vind items binnen jouw budget.


Theeglazen riviera maison

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Bekijk Direct Ons Aanbod Online. Kies uit producten vanaf € 170. Onze luxe keuzes voor de koffiekopjes en theeglazen zijn de mooiste verschijning op tafel. Of in de kast, waar ze een mooi accessoire op zich zijn.


Met of zonder oor, beschikbaar in verschillende kleuren en met allerlei leuke teksten. Een dag is niet compleet zonder een goede kop koffie of thee. In de collectie van Rivièra Maison fijne mokken en (dubbelwandige) glazen waarin uw drank extra lang warm blijft. Laat u inspireren door het ruime aanbod.


Theeglazen riviera maison

Je drinkt graag je koffie, thee of warme chocolademelk uit een grote mok. Alleen zit je niet te wachten. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Het hele jaar Rivièra Maison Sale, met kortingen tot. Riviera maison sterren theeglazen. De grootste online outlet van Nederland. Gratis bezorging vanaf 20.


Door de dubbelwandige glazen van Rivièra Maison blijft uw drank lang warm en wordt het glas niet heet. Hierdoor kunt u het drinkglas vasthouden zonder uw handen te branden. We maken ruimte voor de nieuwe collectie!


Sale During the SALES you profit from special deals and high discounts. Vele aanbiedingen bij bol. Theeglazen koop je eenvoudig online bij bol. Het theeglas heeft een dubbelwandig glas wat erg handig is voor warme dranken. Hierdoor kan je jezelf niet branden aan het glas en blijft de drank lekker warm!


Theeglazen riviera maison

Geniet van het goede leven met de dubbelwandige glazen van Rivièra Maison. Dit glas in medium grootte is ook verkrijgbaar in formaat small en large. En, wel zo handig: dit glas is vaatwasserbestendig!


Pas wel op bij een warme drank, want de inhoud van de beker is stukken heter dan de buitenkant ervan doet vermoeden. De Caffè Solo en Caffè Doppio in fris wit zijn geschikt voor espresso, dubbele espresso, cappuccino maar ook voor normale koffie. Mits met de grootste aandacht. Luxe materialen zijn volop te vinden in deze collectie.


In deze collectie zijn onder andere kopjes, kommen, glazen, serveerplanken en bestek te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts