woensdag 4 maart 2020

Zonwerend glas nadelen

Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Zonwerend glas houdt de warmte tegen, maar laat nog wel daglicht naar binnen. Lees hier of zonwerend glas een goed alternatief is voor zonwering. Het grootste nadeel is, dat het minder helpt in zonwering dan bijvoorbeeld een zonnescherm. Een tweede nadeel van zonwerend glas is dat er over het dubbel glas een coating zit.


Dat vermindert de daglichtinval met ongeveer. Bekijk het omvangrijke assortiment zonwerend glas , of neem contact op. Natuurlijk is het belangrijk voor zonwerend glas om de warmte buiten te houden.


Het is echter zo dat dit op alle dagen van het jaar gebeurt. Zelfs in de winter, wanneer het zonnetje niet meer zo warm is. Je kunt dit als een van de nadelen van zonwerend glas noemen. Het nadeel van warmtewerend glas ten opzichte van standaard dubbel glas is dat de prijs per vierkante meter (m2) twee tot drie keer zoveel is.


Nadelen van zonwerend glas. Offertes voor zonwerend glas. Het glas zal een iets donkere tint hebben dan andere glassoorten. Wie doorheen het hele huis hetzelfde glas verkiest, zal hier dus wel een keuze moeten in maken.


Voor wie zich daar echter niet aan stoort hoeft dit dus ook geen nadeel te zijn. Let op, de aangegeven kosten voor zonwerend glas is doorgaans altijd exclusief de plaatsing. We zetten de verschillende kosten van zonwerend glas even voor jou op een rijtje met onderstaande tabel.


Helder zonwerend glas wordt ook wel eens blank glas genoemd. Aan de buitenzijde is een dun laagje zonwerende glascoating aangebracht. Nadeel van helder zonwerend glas is dat de prijs per m² vaak iets hoger ligt. Het voordeel is echter dat het niet donkerder wordt in uw woning of kantoor. Goed om het energielabel te halen!


Zonwerend glas nadelen

Klein nadeel van sterk zonwerend glas is dat u ’s winters niet optimaal van de warmte van de zon kunt genieten. Enkele begrippen over zonwerend glas Lichtreflectie van glas. Met zonwerend glas wordt warmte buiten gehouden en schitteringen worden beperkt.


Productie van zonwerend glas Glas wordt zonwerend gemaakt door metaaloxiden toe te voegen in de oven tijdens de productie. Het aanbrengen van zonwerende beglazing is een uitstekende manier om de voordelen van het invallende zonlicht te behouden, maar de nadelen hiervan te beperken. Hoe werkt zonwerende beglazing?


Zonwerend glas nadelen

Glas kan zonwerend worden gemaakt door metaaloxiden toe te voegen in de oven tijdens de productie van het basisglas. De diverse varianten zonwerend glas. Er bestaan diverse soorten zonwerend glas. Er is glas dat wat donkerder is dan normaal glas. Dit gaat een beetje richting de bruine kant.


De eerste soort is vele malen goedkoper dan de tweede. Er zijn natuurlijk wel enkele verschillen. U hoeft alleen maar de gewenste dikte te selecteren van het zonwerende dubbel glas en de spouwbreedte aan te geven en uiteraard de maten in breedte en hoogte te vermelden. Wij leveren deuren met glasinzet, met gezandstraalde motieven, met glas -in-loo enz.


Belisol verkoopt geen raamfolie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts