woensdag 18 maart 2020

Teak beits

Bekijk ons uitgebreide TEAC assortiment. Specialistisch advies nodig? Groot assortiment Beitsen in alle Soorten! Van Beginner tot de Serieuze Visser. Tenco Beits tot goedkoper.

GAMMA binnenbeits transparant teak zijdeglans 2ml is een zijdeglans beits voor het kleuren en beschermen van hout binnenshuis. Het is een transparant product waardoor de houtnerf zichtbaar blijft. Dit product is op waterbasis wat als voordeel heeft dat het snel droogt en geurarm is.


Veeg alle beits weg die niet door het hout opgenomen wordt. Veeg de overtollige beits weg met een schone, droge doek. Gebruik een doek waarvan je het niet erg vindt als hij vies wordt. Beits kun je namelijk erg moeilijk uit stof wassen.


Hoe langer je de beits op het hout laat zitten, hoe donkerder het hout wordt.

GAMMA buitenbeits transparant UV teak 7ml is ideaal voor het langdurig beschermen van hoogwaardig hout zoals daklijsten en gevelbetimmeringen. Deze glanzende beits is een oplosmiddel houdend product en beschikbaar in diverse populaire kleuren. Het product is weersbestendig, waterafstoten UV-bestendig en vochtregulerend. Kleurbeits - Teak TRAE LYX Kleurbeits is een watervaste waterbeits voor zachte en harde houtsoorten voor zowel vloeren als meubels (binnen).


Na intensieve droging kan TRAE LYX lak worden aangebracht. De beits is een oplosmiddel houdend product en kan eenvoudig worden aangebracht met een kwast of roller. Daarnaast heeft de beits een optimale dekking en vloeiing, waardoor het aanbrengen een fluitje van een cent is. CetaBever buitenbeits transparant teak 7ml is een zijdeglans, transparante beits voor al uw onbehandelde hout buiten.


Het biedt de juiste balans tussen vochtregulering en UV-bescherming en is daarom uitstekend geschikt voor alle gevelbetimmeringen. Teak dat op schepen wordt toegepast zal uiteraard wat vaker onderhoud vergen omdat het water het zonlicht reflecteert waardoor de toplaag sneller wordt afgebroken. Ook daarvoor geldt echter eenvoudig: schoonmaken en afnemen met een in olie gedrenkte doek. Teak is namelijk van nature een vettige houtsoort.


Als het hout ook nog eens goed is onderhouden met olie kan het heel lastig zijn om hier een verflaag op aan te brengen. Onbehandeld teakhout dat een beetje oud is, is het makkelijkst te verven. Lees over zowel positieve als negatieve eigenschappen en wanneer kies je voor welk afwerk product.


Voordeel van beits is, dat je geen grondverf nodig hebt als basis.

Wil je starten met de klus? Hieronder vind je een overzicht van alle benodigdheden om te beitsen , een stappenplan en een aantal tips. Klik dan hier om naar alle beitsen te gaan. Alle soorten en kleuren Beits, Lak en Oliën Voor 21:bestel morgen in huis! Laat je inspireren door ons grote aanbod TEAC.


Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. De beits is geschikt voor alle maatvaste en niet-maatvaste houtdelen buiten, bijv. In het systeem met Hornbach anti-slip-toevoeging ook geschikt voor houten vloeren.


De KARWEI buitenbeits deuren en kozijnen teak transparant 7ml is ideaal voor het langdurig beschermen van hoogwaardig hout. Door de toevoeging van siliconen en het sterke UV filter kan een duurzaamheid van jaar worden gegarandeerd. Hierdoor is de beits uitermate geschikt voor buitendeuren en buitenkozijnen. Jeger Beits Teak (5) Jeger beits teak.


Lazur accentueert de tekening van de houtlagen en laat de natuurlijke uitstraling in stand. Cetabever Meesterbeits Transparant Zijdeglans Teak 0- liter. Waterverdunbare of Acrylverf of - beits vergeelt niet. Welke roller heb kan ik het beste gebruiken voor het aanbrengen van CetaBever dekkende beitsen ? Dekkende beitsen kun je het beste aanbrengen met een lakviltroller.


Schuimrollers zijn niet geschikt omdat ze weinig beits kunnen opnemen en je dus (te) weinig laagdikte op het object.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts