woensdag 11 maart 2020

Waaltjes voor binnen

Graag kleurechte, onderhoudsvriendelijke bestrating? Ontdek ons assortiment waaltjes. Waaltjes van Vandersanden zijn duurzaam en sfeervol. Ideeën voor een toekomstig project? Maak uw eigen moodbord uit cases!


Dé grote steen voor mooie ambities.

Alles voor de tuinI Tuintegels! In combinatie met een moderne keuken kunt u een prachtig contrast creëren. Bekijk meer ideeën over Bakstenen vloer, Vloeren en. Gezaagde waaltjes voor binnen. Met gepaste trots kan ik je zeggen dat steeds meer klanten kiezen voor onze gezaagde waaltjes voor binnen.


Wij zijn een paar jaar begonnen met het zoeken naar een alternatief voor de wat duurdere Bricks van Castle Stone. Niet zomaar een vloer, maar echte gebakken klinkers in huis leggen. Of het nu gaat om de vloer in de keuken, de badkamer, de hal of de woonkamer: binnenklinkers geven elk interieur een exclusieve uitstraling.

Een paar jaar geleden kreeg ik veel vraag naar waaltjes voor binnen. Deze moesten natuurlijk niet té dik zijn aangezien ze dan lastig te verwerken zijn i. Graag wou ik een antwoord vinden voor mijn klanten. Voor particulier en zakelijk.


We verkopen bestratingen in kleine en grote partijen, aan particulieren en zakelijke klanten, vooral in Nederlan maar ook daarbuiten. Als wij het bij Ryan’s hebben over waaltjes dan hebben we het over oude gezaagde Hollandse waaltjes voor binnen , gezaagd op 2cm. Door ook binnen klinkers te gebruiken maakt u moeiteloos een stijlvolle verbinding tussen binnen en buiten. Verwacht u dat u oude klinkers niet binnen kunt gebruiken, omdat ze te hoog zijn?


Dan staan onze experts voor u klaar. Zij kunnen de klinker doormidden slijpen, zodat uw stenen de perfecte hoogte hebben. In oudere plekken worden de straten weleens vernieuwd en toen hebben wij een hele partij op de kop getikt.


Volgens mij hebben we er rond de euro per m² voor gegeven, dus dat niet zoveel! Dus zelf opzoek na een oplossing. Nou zie ik vaak voorbij komen dat er waaltjes op de vloer word geleg gewoon de waaltjes die je buiten gebruikt.


Nou zijn deze natuurlijk hoog en past dit niet bij ons op de vloer. Daar was maar een oplossing voor , we moeten ze in plakjes zagen. Nou daar hebben we toch wel even over getwijfeld.


Oude gebakken waaltjes voor binnen of buiten.

We kunnen oude waalformaat laten zagen voor binnen in huis. Ook kan u de steen doormidden laten zagen op ongeveer cm. Als u vloerverwarming eronder heeft is dit de oplossing.


Scherpe prijzen Monsterservice. Bij 123sierbestrating vindt u een ruime keuze aan waaltjes. Het assortiment loopt uiteen van getrommelde waaltjes , strakke waaltjes tot aan gebakken waaltjes en zijn in verschillende kleuren en diktes verkrijgbaar. Bestel uw waaltjes voordelig en gemakkelijk online bij 123sierbestrating en ontvang uw bestelling binnen 5-werkdagen bij u thuis.


Daarna worden de gezaagde waaltjes getrommel waardoor de authentieke uitstraling ontstaat. Dit waalformaat is hard gebakken en zowel in een bonte als bruine nuance verkrijgbaar. Nu tijdelijk al vanaf € 3- per vierkante meter.


Koop de waaltjes direct hieronder of bekijk ze op ons terrein in Lelystad. Neemt u voor vragen gerust contact met. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Bij ons zijn de waaltjes in diverse diktes te koop, van tot cm.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Kies uit diverse kleuren roo grijs, zwart en brons genuanceerd. Bekijk ook oprit bestrating en abbey stones voor alternatieven voor het waalformaat.


Daarnaast is elke steen uniek, doordat de stenen gebakken zijn. Bent u op zoek naar gebakken klinkers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons heeft u ruime keuze.


Wij hebben ruime keuze uit gebakken klinkers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts