donderdag 26 maart 2020

Zonnescherm reparatie

Een goede montage van uw zonwering voorkomt problemen en beschadigingen. Is er door een constructiefout of storm toch een probleem ontstaan? Dan is een specialist in te schakelen voor een reparatie ! Zo verbetert u de kwaliteit en levensduur van uw luxe zonwering!


Heeft u een beschadiging aan uw zonnescherm ? Normaal gesproken gaat zonwering jarenlang probleemloos mee.

Ambiance Haarlem verleent service, accessoires, reparaties, onderdelen en onderhoud aan zonneschermen , zonwering en overkappingen. Daardoor kunnen we u veel voordeel geven, maar wel een uitstekende kwaliteit bieden. SunGo is een klein bedrijf. Naast het onderhoud verzorgen wij natuurlijk ook de reparaties aan uw zonwering.


Zowel voor het verhelpen van kleinere storingen zoals een rolluikband als voor de grotere reparaties kunt u bij ons terecht. De meeste reparaties kunnen we binnen enkele dagen voor u uitvoeren. Het is ou maar op zich nog bruikbaar, echter: de onderste zoom van het doek is over ongeveer meter losgegaan.


Waarom kiezen voor Horden bij zonwering reparatie ? Bent u nog geen klant van ons?

Een elektrisch zonnescherm. Horden Zonwering plaatst en monteert al jaren zonwering op alle mogelijke locaties in stad en regio Rotterdam. Kan het nog gerepareerd worden en wat zijn dan de kosten? We besteden weinig geld aan reclame.


Een zonnescherm kan beschadigen door bijvoorbeeld een fikse stormbui. Weer en wind zijn vaak de boosdoeners. Een beschadigd zonnescherm hoeft tegenwoordig echt niet meer te worden vervangen, met reparatie komen we vaak een heel eind. Veel mensen kiezen liever voor reparatie in deze dure tijden. Al bent u voor dergelijke schade vaak verzekerd.


Ook na jaren reparatie vaak mogelijk. Oudere zonneschermen of rolluiken, bijvoorbeeld van de vorige bewoners, en loopt het niet allemaal meer optimaal? Met de meeste systemen van diverse merken weten wij raad.


Zo sparen we overbodige kosten voor u uit. U krijgt vooraf een prijsopgave zodat u weet waar u aan toe bent. Bij Van Deursen Zonweringen kunnen we niet alleen nieuw producten plaatsen, ook kunnen we reparaties voor u uitvoeren.


Met onze jarenlange ervaring voeren we reparaties uit aan rolluiken, zonneschermen , screens, uitvalschermen, dakschermen en markiezen. BEL, wij komen waar mogelijk binnen korte tijd repareren.

Ook voor zonwering dat niet bij ons is aangekocht! Op alle buitenzonwering geeft Lommen een garantie van maar liefst jaar! Dit betekent jaar persoonlijke service bij u aan huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts