donderdag 26 maart 2020

Verduisterende voering kwantum

Voering voor gordijnen geeft extra warmte- en geluidsisolatie. Je houdt bij koud weer de warmte lekker binnen en bij warm weer blijft het binnen aangenaam koel. Door je gordijnen te laten voeren met verduisterende voeringstof kun je een ruimte in een handomdraai donker maken. Handig in de slaapkamer of wanneer je een film wilt kijken!


Verduisterende voering kwantum

Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Mooie gordijnen en raamdecoratie zorgen voor extra sfeer in huis. Ze zijn naast decoratief ook een praktische oplossing voor je raam. Wat is een verduisterend gordijn?


Over het algemeen geeft lichtdoorlatende gordijnstof een mooi accent aan je interieur. In sommige gevallen is het echter fijn om lichte ruimtes snel donker te kunnen maken. Zo is het bijvoorbeeld wel zo aangenaam om je slaapkamer te verduisteren.


Naast de verduisterende voering is er ook een mogelijkheid om uw vouwgordijnen te voorzien van een normale voering. Gevoerde vouwgordijnen kunt u gebruiken wanneer u een stof mooi vindt die toch te transparant is en inkijk heeft. Verduister je slaapkamer door middel van deze verduisterende voering voor je gordijnen.


Deze witte voering is gemaakt van 1 polyester en heeft een breedte van 1cm. Tot verduisterend (dimout) Een dim-out gordijnstof is tot verduisterend. Krimpvrij en kreukherstellend. Kwantum , daar woon je beter van! Gordijnstof in veel kleuren en valt soepel.


Verduisterende voering kwantum

U kunt zelf een kleur kiezen of de voering kleurend bij het gordijn laten leveren. Deze voering verduistert de kamer, maar is niet lichtdicht. Ze houden meer zonlicht en warmte tegen dan gewone gordijnen, waardoor je een betere nachtrust krijgt en 's ochtends misschien zelfs wel langer kunt doorslapen. JYSK heeft een breed assortiment verduisterende gordijnen in diverse prints en kleuren. Op zoek naar verduisterende gordijnen?


Verduisterende kant en klaar gordijnen zijn ideaal voor in de slaapkamer. Bij HEMA vind je goede kwaliteit verduisterende gordijnen voor een lage prijs. Vergelijkbare zoekopdrachten voor verduisterende voering. Info over verduisterende voering. Resultaten van zoekmachines!


Verduister uw slaapkamer door middel van deze verduisterende voering voor uw gordijnen. Het voordeel van dit type verduisterend gordijn op maat is dat de achterkant van deze stof meekleurend is. Je hebt dan keuze uit heel veel stoffen aan de voorzijde van je. Houdt er wel rekening mee bij dit type gordijnen, dat er altijd wat licht langs de kanten van een gordijn kan komen, bijvoorbeeld bij de gordijnrails.


Je vindt bij ons alle denkbare kleuren, patronen en dessins, waardoor je gegarandeerd slaagt in je zoektocht naar mooie gordijnen. Bestel gordijn voering in de webshop. Natuurlijk kunnen wij ook gordijnen op maat maken voor je.


Kies jouw gordijnstof, plooi en afmetingen en wij gaan voor je aan de slag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts