vrijdag 27 maart 2020

Voorgelakte mdf plinten

Misschien was iemand je al voor. Verkrijgbaar in wit of gitzwart. Eigen Montageteam mogelijk. Zo te monteren of overschilderen in de gewenste kleur. Hoge kwaliteit, scherpe prijs.


De voorgelakte waterwerende MDF v3Chic plint staat garant voor een klassieke uitstraling.

Deze drukke plint zal sfeerverhogend werken in uw project. Plinten tegen de laagste prijzen. MDF v3kan gebruikt worden bij vloeren die klamvochtig worden gedweild. Maar de ene plint is de andere niet. Daarom heeft PPC haar eigen plintenlijn: Sfeerplinten.


Hierdoor kan de plint in één keer worden afgelakt, wat een gemak! Deze kleurstof wordt alleen gebruikt om het product te herkennen. MDF V3heeft een groene kern.


Dit kun je bij je bestelling aangeven.

Het is dé afwerking van vloer en wand! Voorgegron voorgelakt of toch liever een MDF folieplint? De rechte plint , ook wel blok plint genoem wordt al jaren lang als beste verkocht en heeft dankzij zijn strakke vormen een rustige en luxe uitstraling. De gladde plint heeft een kleine ‘ronding’ van ca.


Medium-Density Fibreboard ( MDF ) is een materiaal dat bestaat uit samengeperste houtvezels. De houtvezels in MDF worden gewonnen uit afvalhout. Het MDF dat wij inkopen voor het produceren van onze plinten heeft de hoogst verkrijgbare persing. Vochtwerend MDF wordt ook MDF -V3genoemd. MDF - plinten zijn geschikt voor vrijwel iedere wand en vloer.


V3staat voor de test die de waterwerende kwaliteit van het MDF vaststelt. Langdurig direct contact met water moet echter vermeden worden. MDF Platen Diktes verkrijgbaar van tot 50mm. Please login to display prices.


Deze Deluxe plint is goed toepasbaar in bijna elke ruimte. Deze kraal plint wordt al jaren lang als beste verkocht en heeft een luxe uitstraling. Wanneer u kiest voor een hoge plint laat dit de ruimte in zijn geheel hoger en ruimer lijken.


Standaard is deze plint voorzien van een ruime kabelgoot, hierdoor is het makkelijk om kabels weg te werken. De MDF decorplinten worden in grote volumes ingekocht zodat we deze tegen zeer lage prijzen kunnen aanbieden. Doordat de plint is voorgelakt hoef je de plint na het plaatsen alleen nog te voorzien van een laatste laagje lak in jouw favoriete kleur!

Wil je meer lezen over wat MDF precies is? We korten de plint af én zagen ze zelfs in verstek voor je, als je dat wilt natuurlijk. Gegronde latten euro per lat. M 90xover van mijn werkzaamheden.


Bezoek onze webshop en bestel online. MDF is bovendien goed te schilderen en er kunnen eenvoudig schroeven in aangebracht worden. Wij zijn fabrikant en leverancier van o. Er bestaan verschillende soorten plinten. MDF plinten , massieve plinten , architraven en plintneuten. Het belangrijkste onderscheid is: muurplint of plakplint.


Een plakplint is een plint die je plat op de vloer plakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts