woensdag 6 januari 2021

Zwarte letters slinger

Zwarte letters slinger

Bespaar tot wel via kiesproduct. Slingers voor elk soort feest. Verzending vanaf €in uur. Overstappen kan alleen vandaag nog!


Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. De grootste collectie slingers vind je hier! Met deze populaire slinger maak je de mooiste quotes, namen of data.


Super voor verjaardagen, (verrassings-) aankondigingen, liefdesverklaringen, geboorteaankondigingen of om mooie statements in je huis of winkel op. Of hang de slinger lekker speels op bij feestelijke gelegenheden! De toffe zwarte letter slinger komt van OMM Design af en geeft een stoere uitstraling.


Letterslinger zwart : 147-delig. Maar ook kan je een letterslinger maken met een spreuk, motto of quote. Dit laatste is bijvoorbeeld ideaal voor een decoratieve letterslinger zwart ! Het zelf ontwerpen van een letter slinger is niet altijd even makkelijk. Daarom hebben we voor je ter inspiratie hierboven een aantal letter banners als voorbeeld weergegeven.


Vrolijke slinger gemaakt van stoffen vlaggetjes en daarop de tekst HARTELIJK GEFELICITEERD in zwart vilt. De vlaggetjes zijn gemaakt van allerlei verschillende motiefjes en kleuren stof. Leuke slinger gemaakt van stoffen vlaggetjes en daarop de tekst HUP HOLLAND in zwart vilt. De letters zijn herbruikbaar, je kunt dus zo vaak als je wilt veranderen van slinger.


Zwarte letters slinger

De maat van de letters is ongeveer 5xcentimeter. Dus het woord JAAR kon niet gemaakt worden. Het touwtje rafelt ook heel snel waardoor je de letters er niet goed aan kunt rijgen. Deze zwarte banner is geweldig voor verjaardagen, aankondigingen, liefdesverklaringen of gewoon om een persoonlijke ‘touch’ toe te voegen aan je huis, kantoor of kinderkamer. Deze verpakking bevat: 1kartonnen letters , cijfers en symbolen en metalen.


Kerstslingers koop je eenvoudig online bij bol. Een goudkleurige slinger van 1. Met deze slinger kun jij het nieuwe jaar feestelijk beginnen. Woordslinger 1letters Zwart kopen? Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van!


Deze prachtige lichtslinger is voorzien van zwarte letters en tekens zodat je zelf een leuke boodschap kunt bedenken. Deze persoonlijke slinger is eindeloos veel leuker dan een normale lichtslinger! Perfect voor je kamer of op een feestje.


De slinger is voorzien van tien LED’s en is meter lang. Hoe origineel is deze slinger van scrabbleletters, inclusief de letterwaarde erbij :). Ik vond deze printable op sarahhearts. Hartstikke leuk voor een verjaardagsfeestje, maar natuurlijk éxtra toepasselijk als je een spelletjesavond organiseert. Mijn moeder vond trouwens uitgerekend in Fijnaart toch nog een “normale” slinger met erop.


Zwarte letters slinger

Dubbel plezier voor Joost dus. Maar om nou zelf die letters uit te tekenen op een mooi papiertje… das aan mij niet bestee die letters zouden dan schots en scheef worden. Het pakket kost € en zit bomvol met letters , cijfers en symbolen.


Maar: op het wereld wijde web spotte ik gratis zwarte letters om uit te printen, zodat je zelf een supergave letterslinger kunt maken! Mega aanbod feestslingers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts