dinsdag 12 januari 2021

Zelf behang maken

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Boek uw Hotel in Marken online. Reserveer online, laagste prijzen. Binnen twee weken thuis geleverd!


Nieuw bij Praxis is het ontwerpen en samenstellen van fotobehang dat perfect aan jouw eisen voldoet.

Niet alleen qua afmetingen, maar ook qua bedrukking! Upload een eigen foto of maak een keuze uit de databank van Praxis. Een eigen fotobehang maken is heel eenvoudig – upload gewoon de foto die u als behang wilt en snijd deze bij tot de door u gewenste hoogte en breedte.


FotoMuur heeft al meer dan jaar ervaring in de productie van kwalitatief hoogwaardig foto vliesbehang. Je geeft hierbij de afmetingen van jouw muur aan en wij maken het behang. Dan ben je lekker snel weer klaar, en is het toch net weer een beetje anders. Maar is het niet veel leuker om er een uitdagend doe-het- zelf -project van te maken ? Natuurlijk is verven ook doe-het-zelven, maar het kan nog veel creatiever.


Zo is het erg leuk om een muur in je woon-, slaap- of studeerkamer met stof te behangen.

Qua motieven is de keuze geheel aan jou. Ontwerpen is eenvoudig: je hoeft alleen maar een zo scherp mogelijke foto of afbeelding te uploaden (jpg, tif, eps of pdf). Tips om zelf te behangen zoals het gladmaken van de muur, behangplaksel uitkiezen, het juiste behang uitzoeken en de omgeving klusklaar maken. Denk aan een mooie vakantiefoto of misschien heb je een leuke foto van de kinderen of een trouwfoto. Behang uitzoeken Het behang uitzoeken.


Selecteer een mooie foto van goede kwaliteit en wij drukken de foto op behang op maat van jouw muur. Je kan hierbij kiezen tussen fotobehang geprint in banen namelijk vliesbehang of behang dat uit één stuk wordt geprint en dit is airtex behang. Een kijkje naar de muren in een nieuwe woonst leveren al snel vele lagen behang op. Een lelijke muur is natuurlijk geen zicht. Opnieuw behangen geeft het mooiste resultaat maar is ook het meest tijdrovende.


Een goede voorbereiding is voor het behangen noodzakelijk. In vier stappen kunt u in onderstaand artikel lezen hoe u met zelf behangen ook tot een uitstekend resultaat kunt komen. Iedereen kan zelf behangen met deze stap voor stap beschrijving. Wil je een mooie wandversiering maar eigenlijk wel iets anders dan een muursticker of schilderij? Bevestig dan een rol behang aan je muur met een mooie foto als applicatie.


Heb jij even origineel fotobehang! Bij KARWEI vind je de nieuwste behangtrends en behang ideeën. Laagste afhaal-prijsgarantie. Info over behang zelf maken.

Resultaten van zoekmachines! Er zijn zo veel verschillende soorten behang , dat u altijd wel een dessin kunt vinden dat u bevalt. De perfecte ondergrond voor behang is droog, vlak, licht zuigend en kan het behang dragen. Is uw muur of wand niet geheel perfect, neem dan de volgende stappen uit ' Muren behangklaar maken '. Zelf muren behangklaar maken ? De valkuilen van behangen , schoorsteen,deur,schakelaars en stopcontacten, hoe behangen we dat. Banen behang op maat maken.


Hiermee wordt voorkomen dat het terugrol effect uit het behang verdwijnt, wat het behangen makkelijker maakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts