maandag 31 augustus 2020

White wash olie aanbrengen

Original Olie geproduceerd door middel van COextractie. Getest door onafhankelijk laboratorium. Elke productie van Topkwaliteit. Vind white wash als je nu zoekt. Zelf een whitewash maken is heel eenvoudig.


Hiervoor verdun je Abbondanza krijtverf Pure White ongeveer 1:met water.

Deze beschermlaag geeft het hout en de white wash kleurlaag optimale bescherming tegen vocht en vuil. Het aanbrengen van de wasolie kan gedaan worden met een kwast en dient daarna uitgewreven te worden met een niet-pluizende doek. Het aantal lagen wasolie Wit Tranparant bepaalt de dekking van de white wash laag.


En welke beschermlaag kan ik het beste aanbrengen na de white wash ? Op internet is al veel te lezen maar ik kom er niet uit. Na het aanbrengen van de white wash kunt u een tijdje niet op de vloer lopen, zorg dus dat u altijd vanuit een hoek naar een deur toe werkt. Stap 4: Licht opschuren Zodra de eerste laag white wash is opgedroog schuurt u de vloer nogmaals alleen ditmaal iets lichter. Stap 5: Tweede laag white wash aanbrengen Breng nu de tweede laag white wash aan.


Je kunt nu op dezelfde manier de tweede laag whitewash aanbrengen.

Herhaal het schuren en whitewashen vervolgens net zo vaak tot je het gewenste resultaat hebt bereikt. Informeer bij jouw KlusWijs winkel wat voor jouw vloer het beste product is. Eiken houten vloeren kun je uitstekend kleuren met kleurolie.


Je kunt je vloer een metamorfose geven door te kleuren met bijvoorbeeld white wash olie ! Je kunt je meubels ook in white wash meubels omtoveren door de snelle en eenvoudige verdunde krijtverf methode te gebruiken. Er zijn verschillende kleuren te verkrijgen zoals bijvoorbeeld Old White en Pure White. Bij deze methode heb je zelf invloed op het resultaat, doordat je de verf meer of minder kunt verdunnen. Schilderpret met Piet de Vries. In deze video vertel ik je hoe je eenwhite wash kunt aanbrengen.


Heb je nog een v raag hierover? Meubels verven met White Wash en hoe je White Wash moet aanbrengen. Allereerst wat is White Wash ? White wash is eigenlijk niets anders dan zwaar verdunde verf. Doodat de verf zwaar is verdunt dekt het niet en blijft er een dun laagje kleurpigment op het hout of de verf liggen en blijf je de ondergrond zien. Hoe breng je een wash aan?


Breng de wash overvloedig aan met een spalter en veeg eventueel overtollige wash er met een pluisvrije doek weer af, in de richting van de houtnerf. Niet te zuinig aanbrengen om aanzetten te voorkomen. Alle merken voor de laagste prijs!

U baande zich een weg door alle mogelijkheden in de wereld van white wash. Enkel het aanbrengen zelf rest nog. Een klusje dat gemakkelijk geklaard kan worden via onze white wash doe-het-zelf handleiding! Is eenmaal de gehele vloer geverfd met white wash olie voor houten vloeren, dan moet je hierna eerst wachten tot de vloer helemaal droog is.


Op de verpakking van de olie staat meestal aangegeven hoe lang het duurt totdat de vloer droog is. Pas wanneer de vloer helemaal gedroogd is, moet je weer een nieuwe laag aanbrengen. Zelf heb ik ook een white wash vloer gehad. De oplossing is heel simpel, de olie laag afwerken met lak en het onderhoudsprobleem is opgelost en de levensduur wordt aanzienlijk verlengt.


Een met olie afgewerkte houten die je kunt lakken? Maak het meubel goed stofvrij. Schud daarna HG white wash meubelwas eerst goed voor het te gebruiken en breng het product vervolgens dun en gelijkmatig op.


Na ongeveer minuten kunt u de was opwrijven. Indien meer ‘ white wash effect’ gewenst is, kunnen meerdere lagen aangebracht worden. We hebben het werkblad vol enthousiasme in de bijgeleverde onderhoudsolie gezet, echter de Duitse instructie helaas niet goed gelezen. Er zit nu een laag olie op die glimt, op sommige plaatsen plakt en je ziet heel goed de vegen van het aanbrengen. Als u de houten vloer in meerdere dagen wilt oli n, moet u oppassen dat dit bij vergelijkbare temperaturen doet.


Tussentijds de olie regelmatig goed roeren. Zij kunnen jou verschillende kleurstalen laten zien van hoe de grey wash er naar verwachting uit komt te zien. Wil je een wat donkere grey wash , dan voeg je nog wat extra verfwash toe. Voor een lichtere grey wash is logischerwijs de toevoeging van extra water noodzakelijk.


White Wash verf en verftechniek Sloophout, steigerhout, het is mooi hout waar de leukste meubels in te krijgen zijn. Ook is het ontzettend leuk om op een rommelmarkt of bij de tweedehands (kringloop)winkeltjes een oud meubeltje te kopen en die op te knappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts