woensdag 5 augustus 2020

Veren behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Dit fotobehang met veren print is ontworpen om ontspanning te geven. Behang kan de sfeer in een ruimte compleet veranderen.


Veren behang

Door het juiste behang aan te brengen ontstaat de sfeer die jij graag wilt. Zacht en huiselijk gevoel door veren. Innocence Veertjes behang grijs. Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen.


Met dit veren behang breng je een echt Ibiza gevoel in je huis. Helemaal bohemian Boho Chic en toch zacht en lief. Zo breng je de sfeer buiten naar binnen in je interieur. The croco huiden en chique veren van deze collectie zijn bedekt met een subtiele metallic effect.


Niet-geweven behang is geschikt voor lijm. Het behang kan in elke rui. Bij KARWEI hebben we uiteelopende soorten behang. Bedenk voordat je behang aanschaft eerst wat voor sfeer en stijl je wilt creëren. Let op wat de impact van het behang kan en moet zijn, en voor welke ruimte het behang is bedoeld.


Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Wij produceren al het behang zelf.


Na het printen wordt het behang zorgvuldig verwerkt en elke order wordt handmatig gecontroleerd en verpakt. De curious behangcollectie van Bn Wallcoverings is geinspireerd op de schoonheid van huiden in combinatie met klassiek elegantie. De behangmotieven met croco huiden, luxe veren , getextureerd leder hebben alle een prachtige verfijnde uitstraling en diverse motieven zijn bovendien voorzien van een luxe metallic look.


Direct uit voorraad leverbaar. Dit stijlvolle en grafische behangontwerp is gedrukt op een gladde, niet geweven ondergrond. Het geometrische lijnenspel is zowel modern als klassiek en geeft uw interieur een echte boost.


Veren behang

Veren Behang Designers Guild. Zo mooi en vrolijk al deze stoere veertjes! Standaard leveren wij behang met rondom 5cm marge. Het overige materiaal is eenvoudig met een scherp mes weg te snijden. Bij Femkeido shop je jouw favoriete design-merken als Hay, Muuto, Moooi en Normann Copenhagen.


Wij bieden niet alleen een behang met veren foto aan. Dit behang is perfect voor de decoratie van een woonkamer of slaapkamer. Het is zeker de moeite waard deze decoraties ook eens te bekijken.


Ben jij op zoek naar een moderne decoratie voor aan de wand? Bestel dan vlug een fotobehang veren op FotoCadeau. Dutch Wallcoverings Vliesbehang veren - paars.


Vrolijk vliesbehang met gekleurde veren. Fotobehang Pauwen 1 Milieu-vriendelijk Online configuratie Wij helpen je een patroon uit te kiezen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts