dinsdag 11 augustus 2020

Vtwonen zuiver

Vtwonen zuiver

Shop Vtwonen tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Kies uit 7producten vanaf € 11. De prachtige producten worden exclusief ontwikkeld door eigen designers, gerenommeerde Nederlandse designers of zijn wereldwijd speciaal geselecteerd.


Vtwonen zuiver

Het eikenhoutfineer in combinatie met de organische vorm zorgt voor een serene uitstraling. Dankzij de opstaande rand kun je accessoires in de spiegel leggen. Wist je dat Spa staat voor Sanus per Aquam, ofwel gezondheid door water?


En wanneer het warm is, is water natuurlijk extra belangrijk. In hun collectie vind je stoelen, tafels, lampen en accessoires. Alles voor in en rondom huis.


Vtwonen zuiver

DIY-ideeën, wooninspiratie, en ruim 45. Voor 23:00u bestel morgen in huis. Alle woonaccessoires vind je op beslist. Zuiver heeft een neusje voor trends. Bestel simpel jouw woonaccessoires.


Eenvoudige vormen, natuurlijke materialen in rustige kleuren geven je interieur functionele mogelijkheden. Wauw, wat een eer toen vtwonen Caroline benaderde om een binnenkijker van haar huis te maken. Typisch in de collectie zijn de koperen, gouden en marble producten. Bij een binnenkijker hoort zowel tekst als beel vandaar dat fotografe Dana van Leeuwen namens vtwonen langskwam om de binnenkijker van Caroline’s prachtige grachtenpand te maken.


Een strak design item waarmee je een flinke dosis sfeer en stijl in huis creëert. De hoogwaardige collectie bestaat onder andere uit eetkamertafels, stoelen, lampen, bijzettafels en opvallende accessoires van vele verschillende materialen. Een unieke en diverse collectie met moderne, uit het oog springende. VTwonen bij Smulderstextiel. Met deze cookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen.


Als je verder gaat accepteer je onze cookies. Aankopen vanaf 50- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 50- berekenen we 2voor de bezorging. Met woondecoratie maakt u uw interieur helemaal compleet! Bij Boer Staphorst vindt u stijlvolle woondecoratie van bekende woonmerken.


Deze trendy stoel is verkrijgbaar in een stoffen versie, maar ook in een stoere kunstlederen uitvoering. Staande op vier stevige, zwart gelakte, stalen poten is deze speels vormgegeven stoel een absolute musthave voor in uw interieur! Bij een abonnement op vtwonen ontvang je nu een Burkely tas ter waarde van € 1195. Allemaal kamerplanten die minimaal tien vierkante meter (bij een plafond van meter hoog) aan lucht zuiveren. Minimaal, want zo zijn de Clusia rosea ‘Princess’ en Pteris ensiformis ‘Evergreen’ de toppers die wel 30mlucht zuiveren.


Met die gegevens kun je precies berekenen hoeveel planten je nodig hebt voor jouw huis of kantoor. Vtwonen kennen we vooral van het inspirerende maandbla maar het merk heeft ook een eigen collectie vol met mooie meubels en verlichting. In de collectie vind je alles wat je huis nog mooier maakt.


Van basisstukken tot mooimakers in de typische vtwonen stijl! Het staat voor puur, eenvou stijlvol design, fris en zeker ook verrassend. Deze tinten passen perfect bij het koper, marmer en hout wat veel wordt gebruikt.


See our entire collection Check it out.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts