dinsdag 25 augustus 2020

Veiligheidshelm met lamp

Garantie - Snel Bezorgd - Niet goed = Geld terug! Schrijf in voor onze Nieuwsbrief. De grootste collectie Helmen. Grootste assortiment en achteraf betalen. Groot aanbod kantoorartikelen bij Interoffice!


Op werkdagen voor 20:uur bestel morgen in huis!

Door klanten beoordeeld met een 9. Ideaal voor het werken in donkere plekken. Deze handige lampen voor op je helm houden je handen vrij en zijn eenvoudig in gebruik, zelfs met handschoenen aan. Ze zijn af te stellen op een brede, of een hele gerichte straal, net wat je nodig hebt. Zo verdwaal je niet meer in het donker!


Ook te gebruiken als nachtlampje. Wij kunnen ook een offerte op maat maken. Je ontvangt dan binnen uur (op werkdagen) een offerte op maat!

Bel ons dan gewoon op, vraag naar Demi, Robert of Henrico, en wij gaan wij ook echt direct aan de slag! Ook hebben we verschillende accessoires mogelijkheden zoals vizieren en gehoorbescherming. Veiligheidshelmen voor verschillende industriële toepassingen.


Bekijk hieronder ons totale assortiment van de categorie veiligheidshelmen. De Petzl Pixadapt is een bevestigingsmodule voor de Pixa hoofdlampen, zodat deze lampen rechtstreeks op iedere willekeurige veiligheidshelm gedragen kunnen worden, óók wanneer men gebruik maakt van bijvoorbeeld een vizier. De Bailey lamp met B(kleine) bajonet fitting produceert een grote hoeveelheid helder licht (5lumen). Deze ledlamp heeft een warmwitte lichtkleur en is zeer zuinig in energieverbruik. De lamp met reflector-vorm is te gebruiken in B15-lamparmaturen en zorgt voor een zeer gerichte lichtstraal.


Zo kunt u een bepaalde hoek in uw woonruimte. Accessoires voor helmen koop je gemakkelijk en snel op CoolSafety. De beste prijzen, de beste voorwaarden en de beste service krijg je van ons! De verlichting op de helm is flink verbeterd ten opzichte van de normale, losse verlichting.


Spoormonteurs voeren veel van hun werk ’s nachts uit op plaatsen waar geen goede verlichting aanwezig is. Met de geïntegreerde lamp , de Pixa is het mogelijk om met twee verschillende standen te werken. Zoek naar veiligheids helm op de nieuwe KensaQ. Deze helm is bedoeld voor zware omstandigheden met strenge eisen en zorgt voor effectieve bescherming, perfecte ventilatie en een maximaal gezichtsveld.


De Coast FLbeschikt over twee witte LED lampen met een maximale output van lumens.

Het binnenwerk is 1graden te draaien. Daarnaast heeft de Coast FLook een rode lamp setting die je constant, of knipperend kan laten schijnen. Met een enkele druk op de knop is de lamp zeer eenvoudig te gebruiken, ook wanneer je handschoenen draagt.


Als een eenvoudige werkbril de ogen niet voldoende bescherming geeft is een veiligheidshelm met vizier een goede oplossing. In het ruime assortiment van Delftechniek vindt u bijvoorbeeld speciale bosbouwhelmen die zijn uitgerust met een stevig gaasvizier en gehoorbescherming. De elektronica in de lamp is minder fragiel dan bij een gloeilamp bijvoorbeeld. Daarnaast zijn de nieuwste led lampen vaak ook nog eens waterdicht! De levensduur van led vergeleken met traditionele verlichting.


Cowboy veiligheidshelm -producten zijn het populairst in North America, Southeast Asiaen Mid East. Kies voor een veiligheidshelm wanneer er tijdens werkzaamheden risico is op vallende objecten. Afhankelijk van je klus kan je kiezen voor een losse bouwhelm of een helm met bijbehorende oorkappen en gelaatsmasker. Met deze veiligheidshelm ben je dan volledig beschermt tegen kleine vallende objecten, opspattende scherven en tegen gehoorschade.


Diverse materialen, met of zonder vizier en uiteraard oorkappen die erop gezet kunnen worden: de keuze is reuze. Tevens denken wij ook aan stijl: check eens onze veiligheidshelmen van Kask voor een optimaal comfort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts