woensdag 3 februari 2021

Zwarte theelichthouder

Ruim aanbod woondecoratie. Woondecoratie goedkoop online. Altijd de beste deal voor jou. Vind woondecoratie online. Kies uit producten vanaf € 95.


Met theelichthouders kun je je huis van binnen en van buiten verlichten en een romantische uitstraling geven.

Groepeer theelichthouders , mix verschillende kleuren en hoogtes onderling en brand er een theelichtje in voor een vleugje romantiek. U kunt kiezen in het bestelkader. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Prachtige theelichthouder uit India in filigrainstijl. Deze waxinehouder geeft een schitterende reflectie door alle kleine gaatjes die er in zitten.


De buitenkant is strak in mat zwart en de binnenkant sjiek zilver. Dit zorgt voor een prachtige gloed! Mooi te combineren met de theelichtjes in zilver of vintage koper.

Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Elke CASA stijl beschikt over zijn eigen reeks bijpassende theelichthouders. Theelichthouders koop je eenvoudig online bij bol.


Ze bestaan in alle vormen en formaten en in uiteenlopende materialen zoals glas, hout, metaal en aardewerk. DOTS THEELICHTGLAS METAAL ZWART D6X6. Deze theelichthouder zorgt in een handomdraai voor extra knusheid in je woonkamer, eetkamer of slaapkamer met deze uitvouwbaar theelichthouder. Leuk om in huis neer te zetten, maar hij kan ook buiten gebruikt worden. Waxinelichthouder Het frame is gemaakt van metaal in de kleur zwart en kan gemakkelijk in- en uitgevouwen worden.


Er zijn talloze plekken waar deze sfeermakers te vinden zijn, met goede reden. Indische boeddha theelichthouder in mat goud met zwarte details. De Indische mediterende boeddha zit in lotushouding. Formaat: x 1x 1cm.


Zo ook met deze waxinelichthouder met luipaardprint. De gouden binnenkant zorgt voor een mooi lichteffect. De buitenzijde met zwarte luipaardprint is natuurlijk helemaal on-trend. De theelichthouder is gemaakt van glas.


Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis! De koperen onderzijde en het zwarte patroon van deze.

Een theelichtje kun je zo neerzetten, maar leuker is in een waxinelichthouder of theelichthouder ! Bij Intratuin vind je vele soorten houders, van glas tot metaal en hout van o. Bij CASA vind je de mooiste theelichthouders om sfeer te scheppen in huis. Zwart zoutsteen waxinelichthouder, theelichthouder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts