vrijdag 19 februari 2021

Zwarte klok

Bespaar tot wel via kiesproduct. Verfraaien van uw huis met Klokken. Ruim assortiment online bestellen! Bekijk ons unieke assortiment klokken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Feestversiering en Feesthoeden. Zwarte Klokken koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Zwarte analoge kalenderklok die tijd en datum weergeeft met zwarte opdruk. Deze kalenderklok geeft naast de tij ook de dag, datum en maand aan in het Nederlands. Probeer eens een grote klok boven een bank of een dressoir en uw hele kamer ziet er beter uit met een mooi gekozen klok.


Ook staande klokken of een kleine klok voor op de kast kunnen al een hoop invulling geven aan de ruimte.

Voordat je de klok gaat ophangen, bekijk dan goed op welke muur die het mooist zou staan. Of hang je hem liever niet in de woonkamer? Dan zijn bijvoorbeeld de keuken of de gang ook goede plekken voor een zwarte klok. Mooi ontworpen aluminium wandklok met een diameter van cm.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Deze mooie klok straalt een antieke charme uit en zal een geweldige aanvulling zijn op je interieur! De klok heeft een stevige constructie en is gemaakt met het beste vakmanschap. Hij heeft de vorm van een driewieler, waarvan het voorwiel de klok vasthoudt. Het toont een sober, strak stilleven met als centraal object een massieve zwarte pendule.


Letterlijk en figuurlijk bij de tijd zijn? Kies dan voor een wandklok van Leen Bakker. Een wandklok kan je muur helemaal opfleuren. Zoek je een klok voor de hal of woonkamer, kies dan voor een grote variant als opvallend element. Een klok voor in de keuken of slaapkamer?


Dan is een digitale klok aan te raden. Er zijn ook klokken met een stil uurwerk, ideaal voor in de slaapkamer. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


De moderne wandklokken zijn uitgevoerd met een Duits kwaliteitsuurwerk en lopen exact op tijd.

Op de uurwerken wordt daarom ook drie jaar garantie gegeven. Het materiaalgebruik voor onze moderne wandklokken bestaan voornamelijk uit rvs, chroom, glas en trendy houtsoorten. De prijzen van de klokken beginnen al vanaf 3=.


De wijzerklok Factory is een moderne klok met een wijzerplaat in metaal en antracietkleur, ideaal om uw huis te voorzien van goede smaak en het juiste uur. De unieke vormen en designs zorgen er voor dat alle blikken gelijk naar de wandklok getrokken worden. Voor een ieder is er een unieke klok te verkrijgen, dus kijk gerust eens rond. De populaire klokken van het moment zijn vooral de klokken met een zichtbaar uurwerk. Wandklok Hugo is een stijlvolle klok gemaakt van metaal.


De wandklok heeft een diameter van cm. De wijzerplaat heeft een houtmotief en grote cijfers en dat geeft deze klok een nostalgische en stoere uitstraling. Goedkope klokken koop je bij Kwantum!


Voor elk interieur en elke stijl is er wel een geschikte wandklok bij ons te vinden. Op zoek naar een mooie wandklok, bijvoorbeeld voor je woonkamer of keuken? Bij Kwantum slaag je altij of je nu houdt van een moderne, stoere, romantische of andere woonstijl. Ga voor een stijlvolle zwarte klok , klok van hout of een exemplaar mt koperen rand.


Q heeft een breed assortiment wandklokken, maar ook stationsklokken, wekkers en tafelklokken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts