woensdag 30 december 2020

Wijzonol 9100

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Bestel nu online tot korting! Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Wijzonol Dekkend Hoogglans is in alle kleuren te mengen. Vochtregulerende, halfglanzende verf op basis van alkydhars.


Met dit handige eenpotsysteem kun je gronden en aflakken met hetzelfde blik verf. Belangrijkste eigenschappen: Geen aparte grondlak nodig. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Voeg artikelen toe middels de knop.


Naar de winkelwagen Inloggen. Het is de ideale afwerking voor goed en hoogwaardig schilderwerk op je houten kozijnen, ramen, deuren, gevelbetimmering en dergelijke. Geschikt als afwerklaag op voorbehandeld hout en voorbehandeld metaal, buiten. Levertijd - werkdagen. Bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie hoogglans op basis van alkydhars.


De kleur kan iets afwijken door de instellingen van uw computerscherm. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Vorige Artikel van Volgende. Deze lak is geschikt als hoogglans, dekkende lakverf voor buiten en heeft een uitstekende buitenduurzaamheid op basis van alkydhars (terpentinebasis). Deze aflak zorgt voor goed buitenschilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering.


De makkelijk verwerkbare verf is toepasbaar op bestaand schilderwerk en voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Voor alle houten ondergronden een oplossing. Die voldoen uiteraard aan alle professionele maatstaven. Bekijk het ruime assortiment van KARWEI. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk.


Wijzonol 9100

Diepglanzende hoogglanslak heeft een lange levensduur en geeft een stijlvolle uitstraling op het schilderwerk. Kent een optimaal glansbehoud. Hoogglanslak komt het best tot recht op een strak en egaal oppervlak. Nauwelijks vuilaanhechting.


Gratis levering op Noord- en Zuid-Beveland. Het is een pot systeem, wat betekent dat dit zowel een grondverf, voorlak als aflak is. Je kunt dus met één soort verf de hele klus klaren!


Wijzonol 9100

Goede vloeiing en hoge dekkracht. Uitstekende buitenduurzaamhei tot jaar. Het artikel is uitverkocht. Kijk ook bij de andere kleuren. Kies een kleur en bestel direct online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts